Blauw met zwart logo van AMCA Cruises met transparante achtergrond

Silversea

AMCA Cruises

Silversea

De rederij bestaat uit 11 luxe schepen, waarvan 5 ultra luxe. Met bijna een 1 op 1 verdeling van passagiers tot staff, is de service aan boord van Silversea gepersonaliseerd. U verblijft aan boord op basis van All Inclusive. U heeft de keuze uit 2 varianten hierin. Door-to-door All Inclusive of Port-to-Port All Inclusive. U heeft alle dranken inclusief, fooien, butler service voor elke suite, gourmet dining en geselecteerde excursies ook. Daarnaast de keuze van door-to-door waarbij u ook transfers vanaf huis, vluchten en eventueel hotels inclusief heeft.
Alle suites (want het zijn geen hutten of staterooms te noemen) bevinden zich aan de buitenzijde van het schip, waardoor u altijd zicht heeft op de oceaan en al het moois de wereld te bieden heeft.
Met recht de hele wereld, want Silversea bezoekt 900 bestemmingen verspreid over alle 7 continenten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een expeditie cruise naar Antarctica, een cruise naar Afrika, de Galapagos eilanden, Azie of bijvoorbeeld Europa. Doordat de schepen kleiner zijn, kunnen de schepen de unieke havens van de wereld bezoeken, daarnaast kunnen de schepen ook langer verblijven op die bestemmingen.
U kunt daarnaast ook zelf voor een excursie kiezen (tegen betaling) en dat kan dan een reguliere excursie zijn of een “Local Immersion”, een excursie met maximaal 26 personen, welke u dieper in contact brengt met de cultuur, omgeving en bevolking.

Voor meer informatie over Silversea, of het boeken van een reis, kunt u contact opnemen door een mail te sturen aan amca@amca.nl of te bellen met 070-3141555

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur – 17:30 uur