Blauw met zwart logo van AMCA Cruises met transparante achtergrond

Over ons

AMCA Cruises

Wie is amca?

Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van de op 1 na grootste cruisemaatschappij ter wereld: Royal Caribbean Cruises Ltd. Van deze cruisemaatschappij worden Royal Caribbean en Celebrity aktief op de Nederlandse markt aangeboden. Daarnaast vertegenwoordigt Amca Azamara, deze rederij is geen onderdeel meer van Royal Caribbean Cruises Ltd en is onderdeel van Sycamore Partners. AMCA treedt op als bemiddelaar voor cruise boekingen van genoemde rederijen, welke zijn ondergebracht bij RCCL in de USA danwel Sycamore Partners in de USA.
Ons kantoor is gevestigd in Den Haag, ons team bestaat uit 5 personen. Met veel plezier en passie werken wij dagelijks aan het tot stand komen van onvergetelijke cruisevakanties aan boord van één van de door ons vertegenwoordigde rederijen. We hebben nauw contact met het hoofdkantoor van de cruisemaatschappij en zijn regelmatig aan boord te vinden om een zo goed mogelijke feeling te behouden met de schepen die wij vertegenwoordigen.
Voor de cruiseverkoop werken wij samen met diverse partijen; van allround touroperators tot cruise specialisten en reisburo’s aangesloten bij SGR. Uiteraard is Amca zelf ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
De rederijen kennen elk een ‘eigen gezicht’. Waar de één een echt familieproduct aanbiedt op grote schepen, is de ander gericht op intimiteit en persoonlijke service door de kleinschaligheid van de schepen.
Wanneer u wilt weten welke rederij het beste aansluit op uw wensen, kunt u contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kunnen onze partners u hier ook bij helpen.
Wij wensen u alvast veel voorplezier bij het uitzoeken van een mooie cruise en namens Royal Caribbean, Celebrity Cruises en Azamara zeggen wij alvast:

Welkom aan boord!

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Weekend: Gesloten

*In verband met de veiligheid accepteren wij uitsluitend bank betalingen of credit card transacties.

BTW nr. NL 8018.43.595.B01
KvK te Den Haag 27.14.09.31
SGR nr. 2125