Blauw met zwart logo van AMCA Cruises met transparante achtergrond

Azamara

AMCA Cruises

Persbericht
Azamara onthult 2026 World Cruise, een unieke ervaring voor de zeven wereldwonderen. Ga op ontdekkingsreis met Azamara’s nieuwste wereldcruise: een expeditie van 155 nachten naar meer dan 35 betoverende landen.

MIAMI, 26 september 2023: Azamara, de cruisemaatschappij met kleine schepen die bekend staat om de bestemmingen met inhoudelijke ervaringen®, onthult met trots haar 2026 Wereld Cruise, een verheven reis die op 6 januari 2026 vertrekt vanuit Miami, Florida. Deze grootse expeditie, die eindigt in de bruisende stad Barcelona (Spanje), is een gouden ticket om meer dan 35 landen te verkennen en het onweerstaanbare van de zeven wereldwonderen te ervaren. De wereldcruise van Azamara Onward is ontworpen om gasten een uitgebreide verkenning te bieden met 55 ‘late departures’ en overnachtingen, 60 verlengde bestemmingsdagen, 3 exclusieve Wereld Cruise-evenementen en 10 AzAmazing-evenementen, waardoor een diepere verbinding ontstaat met elk betoverend wonder en de diverse culturen die hen omringt.

“We zijn verheugd om onze wereld cruise te verwelkomen op deze reis van ons leven,” zei Carol Cabezas, president van Azamara. “Onze 2026 World Cruise biedt onze gasten de unieke kans om een nieuw perspectief op een breed scala aan culturen te ontdekken en alle zeven wereldwonderen te bezoeken, terwijl ze genieten van de meest exclusieve en speciaal samengestelde evenementen tijdens deze spannende reisroute.”

Uitgelichte excursies aan de kust en overnachtingservaringen die gasten kennis kunnen laten maken met de Zeven Wonderen zijn onder meer:

Chichen Itza: Dwaal door oude rijken, waar het gefluister van de grote piramide van Kulkulcan en het bewaard gebleven Maya-balpark verweven zijn met de betoverende verhalen van de Tempel van Venus en de Tempel van Krijgers, allemaal tot leven gebracht met de magie van virtueel en vergrote technologie.

Christus de Verlosser: ervaar de iconische Christus de Verlosser tijdens een grootse meerdaagse verkenning, waarbij de architecturale edelstenen van Rio, de panoramische pracht van Suikerbroodberg, de fascinerende schoonheid van Iguazu watervallen en de oude mysteries van de beelden van Paaseiland worden onthuld. Elk moment wordt ondergedompeld in luxe en op smaak gebracht met de diverse en levendige essentie van deze legendarische locaties, waarbij een tapijt van onvergetelijke, verrijkende ervaringen wordt geweven.

Taj Mahal: Ontdek de tijdloze Taj Mahal, een symbool van liefde, badend in de veranderende tinten van de dageraad. Deze meerdaagse reis onthult de majestueuze Agra vestiging en de betoverende “Baby Taj”, die je onderdompelt in levendige culturen, diverse smaken van de Indiase keuken en de luxe van de Oberoi-hotels.

Machu Picchu: Verken de raadselachtige schoonheid van Machu Picchu en de oude wonderen van Cusco, waaronder het kolossale Sacsayhuaman-vestiging, een symbool van Inca-vindingrijkheid. Geniet van de luxe van Palacio del Inca en de voortreffelijke Peruaanse keuken terwijl je adembenemende landschappen doorkruist en gerespecteerde sites zoals Qoricancha en de majestueuze kathedraal ontdekt, rijk aan geschiedenis en cultuur.

Colosseum: Ervaar het iconische Colosseum door de ogen van een gladiator met exclusieve toegang, omringd door oude tribunes, waar echo’s van het verleden resoneren. Verken dit architecturale wonder en de overblijfselen van het Forum Romanum en de Palatijn, doordrenkt van geschiedenis, voordat je je overgeeft aan een heerlijke Italiaanse lunch en deze meeslepende reis naar het illustere verleden van Rome voltooit.

De Grote Muur van China: Reizigers krijgen de kans om drie nachten naar Beijing te vliegen om de Verboden Stad met een deskundige gids te verkennen en de Grote Muur te bezoeken om een van ‘s werelds grootste wonderen van de architectuurgeschiedenis te bewonderen. Gasten kunnen ook met de kabelbaan de Tempel van de Hemel en het Zomerpaleis verkennen voordat ze drie nachten naar Hong Kong gaan.

Petra: Gasten kunnen reizen naar de woestijnstad Petra in Jordanië, een UNESCO-werelderfgoed en ooit een mysterieuze stad geïsoleerd in een verboden vallei, om door de ‘Siq’ te wandelen en de Rose Red City te ontdekken. Reizigers krijgen de unieke kans om meer te weten te komen over de Schatkamer, het Griekse theater, oude koninklijke graven, zuilengalerijen en de tempel van Qasr Al-Bint.

Wereld Cruisereizigers hebben toegang tot een bestemmingsconciërge en toegewijde callcenterspecialisten terwijl ze hun reis op Azamara plannen. Naast het afvinken van talloze bucketlist reisbestemmingen en ervaringen, biedt Azamara’s 2026 World Cruise meer dan $ 22.000 * aan exclusieve voorzieningen, waaronder 13 exclusieve speciale evenementen voor wereldreizen, $ 3.000 aan tegoed aan boord, een extra tegoed van $ 4.000 aan boord voor excursies aan de kust, vliegticketkrediet *, vertrek/aankomst transfers, een hotelverblijf van één nacht vóór de cruise, een premium upgrade van het drankpakket, wekelijkse wasservice, WiFi-service en meer. Wereld cruise reizigers zullen ook genieten van de voorzieningen die altijd zijn inbegrepen bij Always Azamara: vijf eetgelegenheden, dranken, inclusief geselecteerde alcoholische dranken, fooien, culturele evenementen en onbeperkte zelfbedieningswasserette.

Ga voor meer informatie naar azamara.com/worldcruise2026.

Over Azamara:

Azamara is een cruisemaatschappij met kleine schepen en leider in Destination Immersion-ervaringen®. Met een vloot van vier schepen in intieme stijl, Azamara Journey®, Azamara Quest®, Azamara Pursuit® en Azamara Onward, stelt de cruisemaatschappij reizigers in staat om grote havens over de hele wereld te bereiken en aan te meren in kleinere, verborgen juweeltjes. Azamara streeft ernaar de manier waarop je zee vaart te veranderen, door zijn toewijding aan het creëren van meeslepende ervaringen voor gasten via de verlengde bestemmingsdagen (10 of meer uur in de haven) voor een zinvollere reiservaring. Door hun diepgaande kennis van gastvrijheid en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service, kunnen gasten een intiem hotel op zee ervaren. Door gebruik te maken van technologie, data, communicatie en getraind personeel streven ze ernaar om gepersonaliseerde en gedenkwaardige reizen voor gasten te creëren. Via Always Azamara kunnen gasten weten wat er altijd inbegrepen is; vijf eetgelegenheden, 24/7 dranken, inclusief alcohol 24/7 en fooien. Exclusieve culturele evenementen en onbeperkte zelfbedieningswasserette; en wat er altijd verwacht wordt bij het varen met Azamara; geen rijen, geen drukte, unieke en iconische bestemmingen, overnachtingen en verlengde bestemmingsdagen. Daarnaast kunnen gasten ook profiteren van exclusieve loyaliteitslidmaatschapsvoordelen via het Azamara Circle-programma. Kijk voor meer informatie op www.azamara.com.