Blauw met zwart logo van AMCA Cruises met transparante achtergrond

Azamara

AMCA Cruises

Azamara

De rederij bestaat uit 4 schepen met minder dan 700 passagiers op elk schip. U waant zich in een luxe boutique hotel waar alles inclusief is. U heeft de beschikking over 7 restaurants op het schip, revitaliserende Spa, verscheidene lounges, winkels en een heerlijk zonnedek waar u op zonnebedden met heerlijke dikke kussens kunt wegdromen in de zon.
Geniet van de extra lange verblijftijden in de havens van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat of boek een cruise welke (meerdere) overnachtingen heeft in de havens zodat u optimaal kunt genieten van wat de cultuur en het land te bieden heeft.
Waar Azamara ook bekend om staat zijn de Azamazing Evenings. Culturele avonden (inclusief in de prijs) die u een unieke ervaring geven in de desbetreffende haven waar u zich bevindt. Enkele voorbeelden zijn: een flamenco avond bijwonen in Mallorca, een opera bijwonen in Florence, een avond programma in een fort in Dubrovnik, een magische avond in het dorp van Binh Quoi, een exclusieve ballet voorstelling en nog veel meer om op te noemen.

U kunt daarnaast ook zelf voor een excursie kiezen (tegen betaling) en dat kan dan een reguliere excursie zijn of een “Local Immersion”, een excursie met maximaal 26 personen, welke u dieper in contact brengt met de cultuur, omgeving en bevolking.


Huidige promotie:

* Gratis upgrade + tot 15% korting op suites

* Boeking periode: 7 september 2023 t/m 5 december 2023                                                                                                                

*Toepasbaar op: geselecteerde afvaarten vertrekkend tussen 3 januari 2024 en 9 november 2024                                  

*Toepasbaar op: Binnenhutten (categorie 09,10,11,12) naar Buitenhutten (categorie 05,06,08) en Buitenhutten (categorie 05,06,08) naar Balkonhutten (categorie V2, V3) en Balkonhutten V2, V3 naar Balkonhutten Plus (categorie P2, P3)            

*Alle suites komen in aanmerking tot 15% korting           

*Niet combineerbaar met: Last Minute Voyages en andere sterk gereduceerde tarieven                                                                     

Voor meer informatie over Azamara, of het boeken van een reis, kunt u contact opnemen door een mail te sturen aan amca@amca.nl of te bellen met 070-3141555

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur – 17:30 uur